Musiikillisia makupaloja kesämuusikoilta

Spread the love

Kesämuusikot

Varkauden kaupunki on jälleen palkannut nuoria kesämuusikoita ilahduttamaan kaupunkilaisia ja vierailijoita – ja useassa eri kohteessa – hyvä! Heinäkuun ensimmäisenä päivänä kesämuusikot aloittivat soittonsa. Kuvassa avauspäivän konsertissaan kirjastolla Caro Kauhanen, Alisa Methuen, Johanna Seppänen ja Laura Roponen.

Kesämuusikoiden ilmaiset Musiikillisia makupaloja-konsertit eri puolilla Varkautta kestävät 30-45 minuuttia. Kaupunginkirjaston lisäksi konsertoimispaikkoina ovat Taulumäen tori, ABC-liikenneasema, Kylpylähotelli Kuntoranta, Terassikahvila Torni, Varkauden Museo, K-Citymarket, Iltatori Päiviönsaaren torilla, Ravintola Kaks Ruusua, Iltatori Kangaslammilla ja Kanavamuseo. Ulkokonserteissa on säävaraus ja viimeinen yleisötilaisuus on 23.7. Musiikillisten makupalojen nauttimispaikat löytyvät netistä osoitteesta menoinfo.fi/varkaus ja myös Varkauden kaupungin kotisivuilta, kulttuurin osiosta.

Yleisötilaisuuksien lisäksi kesämuusikot esiintyvät mm. kaupungin palveluasumisyksiköissä, päiväkodeissa ja toimintakeskuksissa.

Vesa Moilanen

Jätä kommentti