Lapsiperheille puistokerhotoimintaa myös keskikesällä

Spread the love

Kun Varkauden ev.lut. seurakunnan järjestämät puistokerhot juhannuksen jälkeen pitävät kesätaukoa, niin eri toimijat ovat laittaneet hynttyyt yhteen ja heinäkuussa puistokerhotoiminta jatkuu keskiviikkoisin klo 9-11 Liikennepuistossa Kuoppakankaan työkeskuksen vieressä. Kesäkuun viimeisenä keskiviikkona järjestysvastuussa oli seurakunta.

Lapsiperheiden ilot ja huolet voi puistokerhossa jakaa – ja tietysti muutoinkin vaihtaa kuulumiset ja kohdata. Jutustelua, leikkiä kahvittelua – kahvit tarjoilee ja toimintaansa esittelee yksi paikallinen yhdistys vuorollaan. Puistokerholaisten käytössä ovat työkeskuksen wc-tilat ja leikkikentällä arkullinen hiekkaleluja.

Puistokerhotoiminnassa keskiviikkona 2.7. vuorossa on Suomen Punainen Risti ja kyseessä on lastenvaatteiden ja -tarvikkeiden vaihtopäivä. Tarpeettomat vaatteet, lelut ja lastentarvikkeet voi vaihtaa itselleen tarpeelliseen. Vaihtamatta jääneet tavarat voi lahjoittaa hyvään tarkoitukseen SPR:n Konttiin.

Puistokerhon keskiviikot menevät niin, että 9.7. vuorossa on Lapsen kengissä ry, 16.7. Leijonaemot ry, 23.7. Kestovaippayhdistys ry. ja Varkauden kantovälinelainaamo. Heinäkuun viimeisenä keskiviikkona 30.7. vuorossa on Mannerheimin Lastensuojeluliitto.
Sateisina päivinä kannattaa tarkistaa Varkauden kesäkerho-facebookryhmästä tai www.menoinfo.fi-sivuilta, järjestetäänkö puistokerho kyseisenä päivänä.

Vesa Moilanen

Jätä kommentti