Sykkeessä-lehden blogikesä 2014

Spread the love

Sivu jolla olet nyt on Sykkeessä-lehden aivan uusi nettisivu. Pääosaa sivustolla näyttelee meidän blogimme. Kun selailet vanhempia blogikirjoituksia, löydät mm. valokuvia toimittajamme Vesa Moilasen Ranskan reissulta! Blogiamme voi katsastaa yhtälailla tietokoneella kuin älypuhelimella tai tabletillakin. Löydät tältä sivustolta, kohdasta Näköislehdet, myös kaikki aikaisemmin ilmestyneet Sykkeessä-lehdet pdf-muodossa.

Sivusto on siis aivan uusi, eikä meillä ole vielä täysin lukkoon lyötyä suunnitelmaa blogin sisällöstä. Niinpä haluamme antaa Sinulle tilaisuuden vaikuttaa! Minkälaista sisältöä Sinä haluaisit blogiimme? Voit lähettää toiveesi sähköpostilla osoitteeseen toimitus@sykkeessa.fi. Kaikkien vastanneiden kesken arvomme 15. heinäkuuta kesäisen palkinnon.

Tältä näyttää produktiivinen bloginkirjoituspäivä.
Tältä näyttää produktiivinen bloginkirjoituspäivä.

Seuraamme Savon blogeja

Kesällä löydät sivustoltamme ainakin kahdentyyppistä sisältöä.

Ensinnäkin julkaisemme blogissa maanantaisin Arkiston helmiä. Sykkeessä-lehtihän on ilmestynyt jo tammikuusta 2012, joten huippuhetkiä riittää varmasti koko kesäksi.

Vielä jännittävämpää on se, että joka perjantai esittelemme jonkun Perjantaiblogin. Aiomme seurata kesällä Savon blogeja silmä tarkkana ja tehdä mielenkiintoisimpien bloggaajien kanssa yhteistyötä. Parhaat löytämämme blogikirjoitukset julkaistaan perjantaisin osoitteessa sykkeessa.fi. Näin Sinä saat mielenkiintoista luettavaa, ja hyvät blogit saavat ansaitsemaansa huomiota!

Alustavan katsauksen perusteella luvassa voi olla blogikirjoituksia esimerkiksi valokuvauksesta, ratsastuksesta, muodista ja urheilusta.

Jos Sinulla on blogi ja haluat sille lisää yleisöä, kirjoita sähköpostia osoitteeseen toimitus@sykkeessa.fi.

Painettu Sykkeessä-lehti jää nyt kesätauolle pariksi kuukaudeksi. Elokuun numerossa lauantaina 9.8. aiomme sitten esitellä blogien parhaimmistoa myös painetussa muodossa.

Myös meidän toimittajamme bloggaavat

Kyllähän mekin kirjoitamme ja valokuvaamme myös kesällä. Vesa Moilasella on rakas kameransa aina mukanaan, ja hän tuppaa ajautumaan kaikenlaisiin kesätapahtumiin. Niistähän on sitten ihan pakko kertoa yleisölle.

Allekirjoittanut aikoo kirjoittaa Sykkeessä-lehden blogiin (ja myös uuteen Digiopet.fi -blogiin) kesällä ainakin älypuhelimista ja blogin tekemisestä.

Mikko Lehtinen

Jätä kommentti