Palkintoja nuorkauppakamarilaisille

Spread the love

Suomen Nuorkauppakamarit ry:n alue D:n vuosikokouksessa palkittiin vuoden 2013 parhaana puheenjohtajana Warkauden Nuorkauppakamari ry:stä Paula Koponen ja Vuoden Nuorkauppakamarilaisena palkittiin Sanna Lehtomäki Warkauden Nuorkauppakari ry:stä.
Sampea ja Samppanjaa 2014-kaupunkifestivaalin Warkauden Nuorkauppakamari järjestää 8.-9.8. Varkaudessa Itsenäisyydenpuistossa. Lauantain päivätapahtuma on lapsille tarkoitettu koko perheen ilmaistapahtuma. Ensimmäistä kertaa pelataan myös Sampisähly-turnaus, johon on sarjat lapsille ja aikuisille.

Kaupunkifestivaalin perjantai-illan pääesiintyjinä ovat Kolmas Nainen ja Stig. Lauantain viihdekattauksesta vastaavat Happoradio, Pete Parkkonen ja Deestyle.

Sampea ja Samppanjaa-kaupunkifestivaalissa on tarjolla myös Varkauden nimikkoherkkuja – sampea ja kaviaaria. Tapahtuma tekee yhteistyötä Varkauden kaupungin kanssa.
Warkauden Nuorkauppakamarin vuoden 2014 visio on luoda yhdessä viihtyisämpi kotikaupunki. Vapaaehtoisvoimin rakentuva tapahtuma toivoo mukaan myös muita yhteistyökumppaneita rakentamaan kaupunkifestivaalia.

Jätä kommentti