Varkauden museoiden ja Lastenkulttuurikeskus Verson Perhesunnuntai Taipaleen kanavamuseolla

Spread the love

Varkauden museoiden ja Lastenkulttuurikeskus Verson yhteistyössä toteutettavassa Perhesunnuntaissa on mukavaa tekemistä perheille Taipaleen kanavamuseolla sunnuntaina 27.8. klo 10-18 non-stop. 

Päivän ohjelma:

Kimallusta ja paljetteja – luo oma paperinukkesi

Työpajassa valmistetaan paperinukkeja ja vaatteita niille. Paperinuket ovat olleet rakastettuja leluja vuosikymmenten ajan ja tämä luova leikki innostaa kaikenikäisiä piirtämään, värittämään ja luomaan mielikuvituksellisia hahmoja ja pukuja. Työpajassa voi käyttää valmiita malleja tai luoda ihan ikioman nuken ja suunnitella sille uniikit vaatteet. Inspiraatiota vaatteisiin voi hakea historiasta tai vaikkapa Kanavamuseon Varkauden teatterin pukuja esittelevästä näyttelystä. Vaatteita ja nukkeja voi halutessaan koristella myös värikkäillä kankailla, langoilla, paljeteilla ja kimalteella. Työpajan ohjaajana toimii Tiina Nissinen.

Löydä oma roolihahmosi

Pue itsellesi kanavan upein pukukokonaisuus ja ikuista itsesi Green screenin edessä! Työpajan ohjaajana toimii Julia Vatanen.

Jätä kommentti