Hyväntekeväisyyskonsertti – Meininki Band with Warkaus Horns and Meininki Sisters and brother

Spread the love

Leppävirtalaislähtöiset muusikot löivät ajatukset yhteen ja palaavat lavalle hyvällä meiningillä – Meininki Bandin comeback tapahtuu 38 vuoden jälkeen. Ehkä ehompana kuin koskaan – ainakin suurempana, 16-henkisenä. Soiton iloa ja riemua ei tule puuttumaan, kun Meininki Band with Warkaus Horns and Meininki Sisters and brother -kokoonpano tekee hyväntekeväisyyskampanjan avauskonsertin lauantain alkuillasta 12.8. Konnustuvalla Leppävirralla.

Konsertista kertyneet lipputulot menevät lyhentämättömänä Leppävirran MT-tuki ry:n toimintaan nuorten mielenterveyden ennaltaehkäisyn tukemiseen. Lippuja saa ennakkoon netistä osoitteessa: Tapahtumat – Konnus ja myös paikan päältä Konnustuvalta. Meininki tekee hyvää!

Äänihaastattelussa Meininki Bandin ja konsertin asioista kertoo Kari Pekka Nyyssönen

Ohessa Meininki Band musiikin parissa:

Jätä kommentti