Tulossa: Yhteistyössä Liikunnan ja Urheilun Jäljillä

Rehellisessä Varkaudessa käynnistyi vuoden 1990 maaliskuussa todella laaja-alainen urheiluseurojen ja liikuntajärjestöjen toteuttama yhteistoiminta, mikä on ollut Suomen maan oloihin ainutlaatuista paikkakuntakohtaista järjestöjen välistä verkostoitumista.

Pitkäjänteisen yhteistoiminnan toteuttamisen kunniaksi palvelujärjestö Varkauden Urheiluseurat ry järjestää yhteistyön vuosipäivänä tiistaina 14.3. varkautelaisen liikunnan ja urheilun historiaa kunnioittavan sekä tulevaisuuteen suuntaavan Yhteistyössä Liikunnan ja Urheilun Jäljillä -tilaisuuden Taitotalo Navitaksessa.

Tilaisuuden avaa koko järjestöä sen toimintahistorian ajan johtanut Hannu Kiminkinen ja Varkauden tervehdyksen tilaisuudessa esittää kaupunginhallituksen puheenjohtaja Kati Hynninen. Emeritusprofessori Hannu Itkonen valottaa juhlatilaisuudessa sitä, mitä Varkauden liikunnasta ja urheilusta on tutkittu ja mitä kannattaisi tutkia.

Historiaa kunnioittaen tilaisuudessa julkistetaan ja kukitetaan neljä (4) Varkauden Urheilun ja Liikunnan Kunniagalleriaan nimettyä henkilöä. Jäsenseurojen lajien vuoden 2022 parhaina palkitaan kaksikymmentäkaksi (22) henkilöä, joiden joukosta on nimetty myös jäsenseurojen paras urheilija. Lisäksi palkittavana on ukrainalainen taitoluisteluvalmentaja.

Jätä kommentti