Rock With You 2 -konserttikiertue käynnistyy keskiviikkona 23.11.

Suositun Rock With You -konserttisarjan toinen tuotantokausi kokonaan uudella ja entistäkin kovemmalla ohjelmistolla käynnistyy Warkaus-salissa. Menestystuotannon toinen kausi tuo kuultavaksi pop- & rock-hittejä eri aikakausilta – 26 uutta hittiä 1970-luvulta 2010-luvulle. Kuoroa säestää viiden muusikon orkesteri, soolonumeroita ja duettoja kuullaan ja kuorolaulua myös ilman säestystä. Rock With You 2-konserttikiertueen järjestävänä tahona on Varkauden Laulu Ry.

Rock With You -kuoro ja rock-bändi tarjoavat myös nyt huikean kattauksen maailmantähtien musiikkia: ABBA, Aerosmith, Bon Jovi, Britney Spears, DNCE, Ed Sheeran, Gloria Gaynor, John Lennon, Katy Perry, Lady Gaga, Led Zeppelin, Madonna, Mark Ronson & Bruno Mars, Michael Jackson, Queen, Roxette, Santana, Stevie Wonder ja Sting.

Piipahdin sunnuntain 20.11. illalla saamassa tuoreimmat kuulumiset toisen kauden tuotannosta.

Äänihaastattelussa Rock With You 2:n musiikillinen johtaja, musiikkineuvos Jyrki Immonen, orkesterinjohtaja Anssi Huotari, kuorolainen/solisti Sami Hänninen ja Rock With You 2 -konserttikiertueen markkinointipäällikkö, Varkauden Laulu Ry:n varapuheenjohtaja ja kuorolainen Ilkka Rautiainen

Jätä kommentti