Sadonkorjuukonsertti Leppävirran kirkossa tulevana sunnuntaina

Baritoni Juha Kotilainen palaa kouluaikaisille kotikonnuilleen Leppävirralle muusikkoystäviensä kanssa — Raatteen tie -oopperaproduktion jälkeen vuorossa pienimuotoisempia musiikillisia helmiä.

Sopraano Pia Raanoja

Taiteilijat sopraano Pia Raanoja, baritoni Juha Kotilainen, Heinäveden Musiikkipäivien taiteellinen johtaja, viulistikapellimestari Erkki Lasonpalo ja pianotaitelija Joel Papinoja esiintyvät Leppävirran kirkossa sunnuntaina 4.9. klo 18 – ohjelmana Sadonkorjuukonsertti syyskesän sävelin.

Viulistikapellimestari Erkki Lasonpalo

Konsertin ohjelma peilaa sadonkorjuun teemaa sekä syyskesän tunnelmia niin suomalaisten säveltäjien kuten Toivo Kuulan, Oskar Merikannon, Taneli Kuusiston, Seppo Nummen sävellysten kautta ja sisältää myös virtuoottista viulumusiikkiohjelmistoa kuten Fritz Kreislerin, Pablo de Sarasaten, Jean Sibeliuksen ja J. S. Bachin sävellyksiä Erkki Lasonpalon ja Joel Papinojan tulkinnoin.

Pianotaiteilija Joel Papinoja

Konsertin tarkoituksena on tuottaa iloa ja voimaannuttaa moninaisten haasteiden kanssa painiskelevaa kuulijakuntaa. Lisäksi tehdään työtä kulttuurin pysyvyyden puolesta alueella, ja konsertin tuotto ohjataan Leppävirran alueellakin vaikuttavan Heinäveden Musiikkipäivien jatkuvuuden hyväksi. Leppävirran Soinilansalmen Salmitalo on jo vuosia järjestänyt orkesterimajoituksen Heinäveden Musiikkipäivien aikana ja ollut aktiivinen kulttuuritoimija.

Jätä kommentti