Asiakkaat ovat löytäneet Vanhalle Postitalolle Varkaudessa

Tämän vuoden alusta lähtien on Päiviönsaarella Varkaudessa entisen postitalon toimintoja pyörittänyt ja operoinut Hotelli Vanha Postitalo Oy, jonka omistaja on sarjayrittäjä Janne Immonen. Hotellilla on myös paikalliset yhteistyökumppanuudet Siivouspalvelu Sitruuna Oy:n ja Varkauden Kiinteistöpalvelut Oy:n kanssa – huolehtimassa siivouksesta sekä kiinteistönhuollosta ja pihatöistä. Kumppanuusyrityksissä on vastuuhenkilöt ja Immonen kertoo olevansa erittäin tyytyväinen ammattimaiseen toimintaan.

Hotelli Vanha Postitalon pihamaalla voi bongata vaikkapa siilin.

Hotelli Vanha Postitalo on ns. autonominen hotelli, jossa on automaattilukot, majoitus varataan netin kautta ja asiakas saa koodin sisään pääsemiseksi hotelliin. Immosen mukaan suunnitelmia on ”itämässä” postitalon toimintojen edelleen kehittämiseksi.

Äänihaastattelussa sarjayrittäjä Janne Immonen

Jätä kommentti