Uusi karonkkakonsertti Heinäveden musiikkipäivillä

Heinäveden Musiikkipäivät lanseeraa kesän 2022 juhlillaan uuden karonkkakonserttien perinteen.

Musiikkipäivien perustajajäseniin kuuluva baritoni Juha Kotilainen palaa Raatteen tie -oopperan kantaesitysproduktiosta Heinäveden Musiikkipäiville sunnuntaina 3.7. ja laulaa mukana Leif Segerstamin ja Helsinki Sinfoniettan Strauss—Wagner -päätöskonsertin jälkeen järjestettävässä karonkkakonsertissa Marjamäen pappilan ylisillä (su 3.7. klo19.00). Musiikkipäivät vaihtaa vapaalle ja kutsuu yleisön mukaan musiikilliseen ilotteluun.

Karonkkakonserttiin musisoimaan kokoontuvat Juha Kotilaisen kanssa päätöskonsertin tähtisolistisopraano Maida Hundeling,tenori Jan Vacik,pianisti Joel Papinoja, kitaristi Janne Malinen ja taiteellinen johtaja Erkki Lasonpalo. Luvassa on huikea kattaus ikivihreitä, mm. italialaisia lauluja sekä kepeitä oopperaduettoja.

Musiikkipäivät ja festivaalin taiteilijat haluavat näin tuoda iloa ja energiaa monille vaikeana aikana ja lähettää signaalin taiteen kantavasta voimasta — ”taide yhdistää ihmisiä ja tekee maailmasta kaikille paremman paikan”, tiivistää taiteellinen johtaja Erkki Lasonpalo.

Vuoden 2023 Heinäveden Musiikkipäivät järjestetään Erkki Lasonpalon johdolla jälleen juhannuksen jälkeisellä viikolla 28.6-2.7.2023 Helsinki Sinfoniettan konsertit keskiössä.

Jätä kommentti