Ihmemaan Liisan satumaailmassa vierailulla

Varkauden kirjaston näyttelytilassa on mahdollisuus lähteä seikkailemaan Vekara-Varkaus -festivaaliviikolla perjantaihin saakka kirjaston aukioloaikoina. Matkalla kohtaa monenlaista mielenkiintoista, vaikkapa Herttakuningattaren, ja on mahdollisuus myös itse osallistua Ihmemaan Liisan satumaailma -näyttelyn rakentamiseen.

Englantilaisen Lewis Carrollin kirjoittama Liisan seikkailut ihmemaassa on lastenkirjallisuuden tunnetuimpia klassikkoja aikojen takaa. Näyttelyn toteutuksesta vastaavat Maria Rouvinen-Mäkelä, Soisalo-kuvataidekoulun oppilaat ja Vekara-Varkauden kesänuoret.

Soisalo-kuvataidekoulun oppilaat ovat ahkeroineet muuallakin Vekara-Varkauden kanssa ja kuvittaneet 38 sukupuuttoon kuollutta eläintä. Kadonneet eläimet -näyttely on esillä Ämmäkosken ja Kämärinkosken sillan kaiteissa – esillä mm. dinosauruksia, mammutteja, alkuhärkiä ja mitä ihmeellisimpiä eläimiä. Näyttely tarjoaa kuvataidekoulun oppilaiden taiteellisen version esihistoriallisista eläimistä. Näyttelyn taiteilijat ovat iältään 7-17-vuotiaita.

Jätä kommentti