Vanha Varkaus valoissa -valoinstallaatio perjantai-iltana

Kotikulmat valoissa -kampanjan loppuhuipentumana toteutuu tämän viikon perjantai-iltana 26.11. klo 16-22 Vanhan Varkauden alueella, kirkonmutkan tutumassa Vanha Varkaus valoissa -valoinstallaatio, korttelin kokoinen valoinstallaatio. Kotikulmat valoissa -kampanjalla on haluttu nostaa esiin merkityksellisiä kohteita paikkakunnalla ja nyt on Vanhan Varkauden vuoro. Varkaus on kampanjoinut voimakkaasti marraskuisen valokampanjan merkeissä, kampanjaan on lähdetty mukaan ja jatkoa seuraa nimikkeellä ”Valoisa Varkaus”.

Äänihaastattelussa Terhi Siippainen Varkauden kaupungin kulttuuri- ja tapahtumapalveluista, valaistuksen toteuttava Petteri Vaalimaa ja Vanha Varkaus – Uusi suunta -hankkeen projektipäällikkö Tiina Immonen.

Jätä kommentti