”Momenti di Luce – Valon hetkiä” Kauppakadulla

Varkauden perinteinen joulunavaus järjestetään lauantaina 20.11.  – tapahtumarikas päivä on luvassa eri puolilla kaupunkia. Liittyen jouluavaukseen ja samaten Kotikulmat valoissa -kampanjaan osoitteessa Kauppakatu 20 on esillä kuvataiteilija Johanna Ahon lakanainstallaatio ”Momenti di Luce – Valon hetkiä”. Installaatio tuottaa valonhetkiä ja herkkää kauneutta marraskuun hämärän ja pimeän keskelle.

Johanna Aho on työskennellyt jo parin vuoden ajan tekniikkaa maalaten isoille, yli parimetrisille lakanoille akryyliväreillä sävyjä ja ihmishahmoja.

– On kiehtovaa katsoa, miten sävyt sekoittuvat ja elävät märällä kankaalla luoden omanlaisiaan sfäärejä ja tunnekuvioita, sanoo Johanna, jonka teoksissa tunnepitoiset kuvat tutkivat läheisyyden, kosketuksen, yhteyden ja toisen ihmisen lähelle päästämisen herkkiä teemoja.

Äänihaastattelussa kuvataiteilija Johanna Aho.

Jätä kommentti