Dream Circus muuttaa ja avaa uuden tehtaanmyymälän

Varkautelainen Dream Circus Oy avaa tehtaanmyymälänsä uudelleen Mestarintielle. Tehtaanmyymälän avajaisia vietetään lauantaina 20.11.

Tehtaanmyymälän avaamisen teki mahdolliseksi sirkuksen muutto uusiin tiloihin. Kovin kauas sirkusjengi ei mene, uudet, entistä suuremmat ja toimivammat tilat löytyivät näet seinän takaa Mestarintien hallilta Varkaudesta. Dream Circuksen osoite on edelleen Mestaritie 1. Sirkus löytyy kokonaisuudessaan lastauslaituri 3:n takaa vuoden loppuun mennessä.

– Nykyiset tilat kävivät ahtaaksi. Olemme kasvaneet kotimaassa, ja kansainväliset markkinat ovat avautumassa. Kelan tilaus ensi vuoden äitiyspakkaukseen on historiamme suurin. Äitiyspakkauksen tuotteen / tuotteiden valmistus vaatii lisää tuotanto- ja varastotilaa, kertoo Dream Circuksen toimitusjohtaja Petra Ryymin.

Sirkus jatkaa uusissa tiloissa Keski-Savon Teollisuuskylä Oy:n vuokralaisena. Sillä on pian käytössä yli tuhat neliötä nykyisen 620 neliön sijaan.

– Aiomme jossain vaiheessa aloittaa uusissa tiloissa paljon toivotut asiakasillat. Koska äitiyspakkauksen tuotteet ovat vielä salaisuus, emme ole voineet ottaa pitkään aikaan vieraita tuotantotiloihin, Ryymin kertoo.

Dream Circus valmistaa tällä hetkellä noin 10 000 vaatekappaletta vuodessa oman tuotannon luomukankaista. Äitiyspakkaussopimus moninkertaistaa vaatekappaleiden vuosituotannon. Kaikki kankaat ja vaatteet suunnitellaan sekä ommellaan Suomessa, pääasiassa Varkaudessa. Yritys työllistää tällä hetkellä 14 työntekijää.

Jätä kommentti