Paljon muutoksia Varkauden Teatterin ohjelmistosuunnitelmaan

Syksy 2021 on ollut haasteellinen Varkauden Teatterille ja valitettavasti vastatuuli jatkuu. Teatteri joutuu muokkaamaan ohjelmistosuunnitelmaansa sairastapauksista johtuvista tuotannollisista ja taloudellisista syistä.

Simpauttaja-Finnhitsin viimeiset näytökset perutaan

Simpauttaja-Finnhitsin viimeiset esitykset perjantaina 12.11. klo 19, lauantaina 13.11. klo 13 ja 18 perutaan. Korvaavina näytöksinä teatteri pystyy esittämään perjantaina 12.11. klo 19 ja lauantaina 13.11. klo 13 Erämaan kutsun.

Onnennumerot-komedia poistuu ohjelmistosta

Varkauden Teatteri on pakotettu ylivoimaisista tuotannollisista ja taloudellisista syistä johtuen vetämään Onnennumerot -komedian kokonaan pois ohjelmistosta. Teatteri pyrkii tarjoamaan peruttujen näytäntöjen tilalle korvaavia esityksiä. Uudet toteutuvat esitykset päivittyvät teatterin nettisivuille ja ulosmyyntiin esitysten varmistuttua.

Ei vaikutusta Villit vuodet -musiikkinäytelmän esityksiin

Villit vuodet -musiikkinäytelmän esitykset jatkuvat pienillä roolimuutoksilla ilmoitetulla aikataululla.

Teatterin lippumyymälä ottaa yhteyttäliput varanneisiin ja lunastaneisiin henkilöihin.

Varkauden Teatteri kehottaa katsojia pitämään jo lunastetut lippunsa tallessa. Liput voi vaihtaa myös muihin esityksiin. Toteutuneen lipunhinnan ollessa edullisempi palauttaa teatteri erotuksen asiakkaalle. Mikäli asiakas haluaa rahansa takaisin, teatteri ei valitettavasti pysty palauttamaan Ticketmasterin palvelumaksuja.

Henkilöitä, jotka ovat ostaneet lippunsa ilman yhteystietojen jättämistä, pyydetään ottamaan yhteyttä teatterin lippumyymälään ensisijaisesti sähköpostitse myynti@varkaudenteatteri.fi tai puh. 044 364 8830.

Teatteri pahoittelee tapahtunutta.

Jätä kommentti