Varkauden Teatteri avaa katsomon 100 % tammikuussa 2022

Tämänhetkiset viranomaismääräykset mahdollistavat sen, että myös Varkauden Teatteri avaa katsomon yleisölle kokonaan vuoden alusta. Seurattuaan tarkkaan terveysturvallisuustilanteen kehittymistä Varkauden Teatteri uskoo, että tammikuussa 2022 rokotusluvut ovat nousseet niin hyviksi, jotta turvallisin mielin voi avata katsomon kokonaan. Kevään näytöksiä tulee myyntiin lisää päivittäin.

Teatteri seuraa edelleen tarkasti viranomaismääräyksiä ja reagoi herkästi niiden muutoksiin. Katsojilta edellytetään yhä kasvomaskien käyttöä ja erityisen hyvän käsihygienian noudattamista. Terveysturvallisuus on edelleen kaikille tärkeää, joten lähikontakteja tulee välttää ja tulla paikalle vain terveenä. Jos on sairas, liput voi vaihtaa kuluitta vielä tuntia ennen esityksen alkua.

Varkauden Teatteri kiinnittää erityishuomiota siisteyteen ja tekee tehostettuja siivoustoimia.

Teatteri-Baariin suosittellaan ennakkovarauksia. Päivystys ti-to klo 11-14 sekä 2 tuntia ennen näytösten alkua, puh. 044 364 8831. Ovet katsomoon avataan 15 minuuttia ennen näytännön alkua.

Varkauden Teatterin ohjelmistossa nähdään syyskaudella Heikki Paavilaisen ja Vexi SalmenVillit vuodet, Mike YeamaninOnnennumerot, Jack LondoninErämaan kutsu, Heikki TurusenSimpauttaja-Finnhitssekä vierailu Ihan Seelana (23.11.). Näistä keväälle jatkavat Villit vuodet ja Onnennumerot. Lisäksi helmikuussa 2022 tulee ensi-iltaan Agatha Christien Idän pikajunan arvoitusja maaliskuussa toiveuusintana Topelius-Krogeruksen Adalmiinan helmi.

Jätä kommentti