Luova mieli esittäytyy Väinölän näyttelyssä

Taidekeskus Väinölän lokakuun näyttelyssä ”Luova mieli” esittäytyvät Varkaudessa kaksi pohjois-karjalaista yrittäjää, jotka ovat laittaneet luovuutensa yhteen. Sosionomi, ratkaisukeskeinen kuvataideterapeutti ja yrittäjä Marja Rikala sekä muotoilija ja yrittäjä Katri Parikka ovat luoneet menetelmiä intuitiiviseen kuvalliseen työskentelyyn. He ovat koonneet menetelmistä 40 kortin korttipakan, joka ilmestyy markkinoille loppusyksystä.

Luova mieli -korttipakan pyrkimys on antaa työväline itsenäiseen kuvalliseen intuitiiviseen työskentelyyn. Jokaisessa kortissa oleva menetelmä ohjaa käyttäjää omalle, luovalle matkalle. Luova mieli -korttipakka on loistava työväline sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaisille, mutta myös kaikille kuvallisesta ilmaisusta kiinnostuneille.

Korttipakan kuvitus on loppusuoralla. Korttipakka painetaan suomalaisessa painossa lokakuun lopulla ja painamiselle työpari sai apurahaa Freelancer Graafikoilta ja Talentia Pohjois-Karjalalta. Marjalla ja Katrilla oli myös joukkorahoituskampanja Mesenaatti.me -nettisivustolla, jossa oli mahdollista tilata korttipakka ennakkoon tai varata paikka Luova mieli -retriittiin Kolille. Joukkorahoituskampanja onnistui loistavasti ja sillä katetaan korttipakan tekemisestä ja markkinoinnista tulevia kuluja.

Tällä hetkellä korttipakalle etsitään jälleenmyyjiä ja yhteistyökumppaneita. Korttipakan ympärille työparilla on suunnitteilla järjestää retriitin lisäksi kursseja ja jatkaa korttipakan ideaa työkirjan muodossa. Luova mieli -korttipakkaa saa tällä hetkellä tilattua suoraan Katrilta: katri@katriparikka.com tai Marjalta: marja.rikala@gmail.com

Katri Parikan ja Marja Rikalan taiteilijatapaaminen on Taidekeskus Väinölässä perjantaina 29.10. klo 16-17, jolloin työparilta saa tietoa korttipakasta, yhteistyöstä ja taiteesta.

Jätä kommentti