VARKAUS-päivät käyntiin teemanaan varttuneiden vireys

Paikalliset kulttuurilaitokset, yhdistykset ja muut toimijat yhdessä Varkauden kaupungin kanssa ovat järjestäneet täksi viikonlopuksi 10.-12.9. ensimmäiset WARKAUS-päivät. Jatkossa tapahtumaa on tarkoitus järjestää vuosittain.

”Voimaa ja vireyttä varttuneille” oli avauspäivän teemana – niin ja avauspäivän yleisotsikkona oli ”Peloton perjantai”. Tehtaan koulu on viikonlopun tapahtumien yksi keskeinen paikka.  Perjantain aamukymmenestä lähtien koulun aurinkoisella pihamaalla oli pystyssä ständejä, joista kohderyhmälle anniskelttiin tähdellistä tietoa – asiaa ikääntyville suunnatuista palveluista, digineuvontaa, jumppatuokioita, muistipolkua – monenmoista tarpeellista. Ja myös kahvitarjoilua. ”Voimaa ja vireyttä varttuneille” -tapahtuma jakaa tietoa klo 14 saakka.

Perjantai 10.9. on myös Euroopan kulttuuriympäristöpäivä. Päivän aikana on Tehtaan koululla ja lähiympäristössä teemaan liittyviä toimintoja.

Warkaus-Päivien ohjelma koko viikonlopun ajalle löytyy Varkauden kaupungin nettisivuilta osoitteessa: varkaus.fi

Jätä kommentti