Suunnistuksen SM -sprintti lauantaina 11.9. Juvalla

Maamme huippusuunnistajat ottavat yhteen Juvalla ensi lauantaina 11.syyskuuta. Kilpailuun on ilmoittautunut lähes 1600 suunnistajaa 35:een eri sarjaan. Kilpailijoiden ikä vaihtelee 14 vuodesta 85 vuoteen. Kilpailujen järjestäjänä toimii Juvan Urheilijat.

Sprinttisuunnistuksen matkat ovat lyhyet: 1,5-4,0 km suoritusten kestettyä 12-15 minuuttia. Kilpailukeskus sijaitsee Juvan pesäpallokentällä – sinisellä laguunilla. Liikennettä tullaan rajoittamaan kilpailujen aikana ydinkeskustassa. Yleisöllä on erinomainen katselupaikka pesäpallostadionin katsomossa. Myös kirkonkylän keskustassa voi mainiosti seurata kisan kulkua.

Kilpailut näkyvät myös televisiossa kahden tunnin suorana lähetyksenä.

Sprintit alkavat karsinnoilla klo 9 alkaen. Finaalit kilpaillaan klo 13 alkaen.

Kilpailujen johtajana toimii Juvan Urheilijoiden puheenjohtaja Jari Sihvonen ja ratamestarina tunnettu suunnistuskasvo Juhani Sihvonen.

Kisasivut: smsprinttijuva2021.net

Jätä kommentti