Naapurimaakunnat yhdessä Itä-Suomen asialla

Koko Itä-Suomen hyvinvointi on Pohjois-Savon ja Pohjois-Karjalan maakuntavaltuustojen puheenjohtajien vankkana näkemyksenä. Tiistaina Varkaudessa tapasivat Pohjois-Karjalan maakuntavaltuuston puheenjohtaja, kansanedustaja Seppo Eskelinen ja Pohjois-Savon maakuntavaltuuston puheenjohtaja, valtiopäiväneuvos Kari Rajamäki, joka syksyn aikana jättää Pohjois-Savon maakuntavaltuuston puheenjohtajuuden.

Seppo Eskelinen vieraili Varkaudessa saaden kosketuspintaa yrityksiin ja ihmisiin – positiivisen näkemyksensä vahvistumista Varkaudesta ja positiivista viestiä yrityksiltä maamme hallituksen suuntaan.

Äänihaastattelussa Pohjois-Karjalan maakuntavaltuuston puheenjohtaja Seppo Eskelinen ja Pohjois-Savon maakuntavaltuuston puheenjohtaja Kari Rajamäki.

Jätä kommentti