Uutuuskirjat esillä Dekkarit Festivaalilla

Varkauden Dekkarit – Dekkarit Festivaalin toisena päivänä lauantaina uutuuskirjat ja julkaisuun piakkoin tulevat kirjat olivat paljolti keskiössä. Pieksämäkeläisen Tuire Malmstedtin uutuuskirja julkistettiin, kirja on nimeltään ”Lasitarha”. Oikeussalin kulissien taakse kurkistettiin Inga Koskisen puheenvuorossa. Hänen oikeussalidekkari ”Sokea veri” tulee markkinoille syyskuun aikana. Esikoiskirjailija Janne Toivoniemen teemana oli psykedeelisen dekkarin kirjoittaminen. Hänen kirjansa ”Sateenkaarimurhat” ilmestyy 17.8.

Entinen sisäministeri, varkautelainen valtiopäiväneuvos Kari Rajamäki oli lauantain alkuiltapäivän aikana signeeraamassa uutuuskirjaa ”Rajamäki – sisäministeri myrskyn silmässä”. Dekkarit Festivaalin ohjelmassa häntä haastatteli kirjan kirjoittaja, tietokirjailija Markku Silvennoinen.

Etäyhteyden välityksellä festivaaliin osallistui kirjailija Taina Haahti teemanaan ”Rahat ja henki – murha yrityksen kasvustrategiana”, haastattelijana Harri Koivistoinen. Lauantain ohjelmaosuuden päätti kirjailija, käsikirjoittaja, ohjaaja ja näyttelijä Ari Wahlsten, puhuen teemasta ”Rikoskirjallisuus ja moraali”.

Jätä kommentti