Kirja Kari Rajamäen sisäministerikaudesta

Varkautelainen valtiopäiväneuvos Kari Rajamäki teki pitkän uran, 32 vuoden uran eduskunnan jäsenenä. Siitä ajasta hän oli neljä vuotta sisäasiainministerinä, vuosina 2003-2007. Ministerivuodet olivat monella tavalla vaiherikkaita aikoja.

Tietokirjailija Markku Silvennoinen on kirjoittanut kirjan ”Rajamäki – Sisäministeri myrskyn silmässä”. Kirjan julkistamistilaisuus on lauantaina 7.8.2021 klo 15.30 Dekkarit Festivaali -ohjelman yhteydessä Varkauden Kotiseutukeskuksen Såltin Areenalla. Tuolloin valtiopäiväneuvos Rajamäki on tietokirjailija Silvennoisen haastateltavana.

Ennen haastatteluaan valtiopäiväneuvos Kari Rajamäki on signeeraamassa kirjaa klo 13 Muusan Kirjakaupassa Varkauden Päiviönsaaressa, osoitteessa Ahlströminkatu 10.

Jätä kommentti