Naivistinäyttelyllä juhlavuosi Varkaudessa

”Iloa…Ystävyyttä…Naivistit Varkaudessa” -näyttely viettää juhlavuottaan Taidekeskus Väinölässä. Nyt kymmenes valtakunnallinen naivistinäyttely kerrostalojen keskellä, koivujen katveessa, 108 vuotta vanhassa taiteen ja monien tarinoiden talossa.

Taidekeskus Väinölä on täyttynyt eri puolilta Suomea saapuneista, yli 60 naivistin teoksista. Mukana on myös naivistitaidetta Sloveniasta. Näyttelyn teemana on tänä vuonna ystävyys. Näyttely avautuu maanantaina 31.5. ja on avoinna 21.8.2021 saakka.

Taidekeskus Väinölän Wäinölä Areenalla on kesän aikana runsaasti tapahtumia ja Kalakukko-katujunalla ajetaan tänä kesänä Juki-juna -kierrokset Jukka Itkosen jalanjäljissä, runojen ja tarinoiden siivittämänä. Opastetut kierrokset tehdään läpi kauniin Varkauden.

Äänihaastattelussa naivistinäyttelyn kuraattori Marja-Muusa Hämäläinen kertomassa näyttelystä ja professori Hannu Itkonen Juki-junan asioista.

Jätä kommentti