Diili-Jannen majoitusbisnes rokkaa

Condo Group koronan keskellä ennätystulokseen

Diili-ohjelmasta tutun Condo Group Oy:n toimitusjohtajan Janne Immosen hymy ei ole hyytynyt, vaikka tosi-TV-matka katkesi edellisessä jaksossa.

Immosen majoitusbisnekset rokkaavat, sillä hänen kalustettuja asuntoja ja majoitusta työporukoille järjestävä Condo Group teki koronakurimuksesta huolimatta ennätystuloksen.

– Kyllä viime vuoden liikevaihto ja tulos olivat kovan työn ja raa’an työn tulosta. Todella tyytyväinen täytyy olla. Tämä oli hieno torjuntavoitto koronakriisin puristuksissa, kiteyttää Immonen.

Condo Groupin tulos vuodelta 2020 oli 260 000 euroa, kun edellisenä vuonna isommalla liikevaihdolla viivan alle jäi 174 000 euroa.

Yrityksen liikevaihto vuonna 2020 oli olosuhteisiin nähden komeat 1 543 000 euroa. Pudotusta liikevaihdossa oli vuodesta 2019, mutta siitä huolimatta tilikauden tulos pomppasi uuteen ennätykseen.

– Olemme pystyneet entistä paremmin palvelemaan asiakkaita ja yhä laajemmalla rintamalla ympäri Suomea ja Ruotsia. Näkymät tälle vuodelle ovat hyvät. Vuoden aloitus on ollut parempi kuin viime vuonna ja bisnes on koko alalla piristymään päin.

Diili toi näkyvyyttä – nyt fokus omissa bisneksissä

Immonen on viime aikoina ollut vahvasti esillä ja monien huulilla. Hän on julkaissut uutta musiikkia ja videoita sekä ollut mukana Nelosella ja Ruudussa nähtävällä Diili-kaudella.

– Musiikkia tulee jatkossakin ja uusi kirja ilmestyy vielä kevään aikana. Rock Your Day -konsepti on mukava harrastus. Haluan kannustaa ja auttaa myös muita ihmisiä tekemään erilaisia asioita, vakuuttaa Immonen.

Kokemus tosi-TV:stä oli hieno ja takataskuun Immoselle jäi elinikäisiä ystäviä. Putoaminen Diilin tämän viikon jaksossa hieman yllätti, mutta siihen ei maailma kaadu.

– Toisaalta putoaminen oli jopa helpotus. Huomasin, että haluan jatkossakin hoitaa omia bisneksiä enkä olla töissä kenelläkään. Ideoin asioita yleensäkin itse ja teen oman pääni mukaan. Ja pitää muistaa, että ohjelma on myös show’ta.

Diiliä Immonen pitää hyvänä ”buustina” bisneksille, sillä näkyvyyttä tuli. Nyt on taas aika viedä omia yrityksiä ja niiden asiakkuuksia eteenpäin, keskittyä kalustettuihin asuntoihin ja rakentaa automaattihotelleja.

                                                                                 

Yksi kommentti artikkeliin ”Diili-Jannen majoitusbisnes rokkaa”

  1. Tukea business finlandilta haki ja sai 100 000 euroa, joka tulee tuon 260 000 euron päälle.
    Tulonsiirrot rokkaa?

    Vastaa

Jätä kommentti