Talvi-Vekara – ilo irti talvesta ja lomasta

Nyt huokaistaan hetki ja otetaan rennosti. Kaivattu lomaviikko katkaisee pitkää talvea ja tarjoaa mahdollisuuden tehdä jotain todella hauskaa Varkaudessa. Talvi-Vekaran ohjelmisto on lapsille koottu kattaus monipuolista tekemistä sisällä – ja varsinkin ulkona. Käyntikohteet, työpajat ja moni muu mainio ohjelma odottaa innokkaita kävijöitä ajalla 8.-14.3.

Yleisörajoitusten vuoksi paikalla voi olla alle 20 henkilöä. On tärkeää muistaa osallistua terveenä, pitää kasvomaskia sisätiloissa, huolehtia käsihygieniasta ja turvaväleistä. Onneksi ulko-ohjelmaa on paljon tarjolla ja lunta riittää lasten iloksi. Talvi-Vekaran ohjelmisto löytyy osoitteesta: www.vekara-varkaus.fi

Talvi-Vekaran yhteistyökumppanit 2021: Koivun Lumo, Lapsen Kengissä ry/Varkauden Perheentalo, TATU ry:n VAUHTI!-hanke, Lastenkulttuurikeskus Verso, Soisalo-tanssikoulu, Taidekeskus Väinölä ja taiteilija Leena Mäki-Patola, Taito Shop Varkaus, Varkauden Latu ry, Varkauden museot, Varkauden Ratsastuskeskus, Varkauden seurakunta, Varkauden Teatteri, Warkauden Kassiopeia ry ja Warkauden Veisto ry.

Äänihaastattelussa Vekara-Varkauden festivaalipäällikkö Heli Sutinen.

Jätä kommentti