Rock Your Day- Jannelta odotettu uutuusbiisi

Dynaamisen yrittäjän ja motivaatiopuhujan, Janne Immosen, odotettu ja energinen uusi musiikkikappale Rock Your Day – Rock Every Day julkaistaan ensi viikolla. Immosen tuorein kappale julkaistaan Spotify-suoratoistopalvelussa maanantaina 1. maaliskuuta. Esimakua biisistä löytyy tästä Instagram-linkistä. Instagramista voi tehdä myös kappaleen ennakkotilauksen Spotifysta.

– Tämä on energistä motivaatiomusiikkia ja pikapiristystä päivään. Muistetaan rokata joka ikinen päivä. Biisi kertoo, ja antaa energiaa siihen, että joka päivä pitää tehdä asioita ja kuunnella itseänsä, kiteyttää Immonen musiikillisen viestinsä.

Uusi kappale onkin taattua Immos-tyyliä, vaikka nyt on hypätty rap-genrestä tuhtiin rokkiin. Musiikin teema on kuitenkin tuttua aiemmista Rock Your Day -konseptiin kuuluvista musiikki- ja tsemppivideoista.

Viime keväänä Immonen julkaisi ensimmäisen musiikkivideon Live The Dream – Rap Song, jolla haluttiin tuoda ihmisille toivoa korona-aikaan. Rap-biisillä Immonen rohkaisee ihmisiä toteuttamaan haaveensa (YouTube-videon linkki: https://www.youtube.com/watch?v=tGm1LuwhzmM&ab_channel=RockYourDay%21%21ByJanneImmonen

Spotify-linkki: https://open.spotify.com/track/0kHMDVyMMbJ0r3JiZUw0xg?si=8a57108f5b3a46f8

Palaute rappikappaleesta oli niin positiivinen, että Immonen päätti jatkaa myös musiikkirintamalla.

– Ihmisiltä on tullut kannustusta ja toiveita tehdä lisää, joten lähdimme sitten työstämään uutta musaa. Ja hyvää palautetta on tullut myös uusimmasta biisistä esimerkiksi Instagramissa.

Myöhemmin tänä vuonna Immonen aikoo julkaista myös uuden Rock Every Day -kirjan.

Musiikissa Immosen taustavoimana on jo edellisellä kappaleella mukana ollut varkautelainen musiikintekijä Kimmo Pöllänen. Trubaduuri Pölläsellä on vankka ja pitkä kokemus esiintyjänä ja biisintekjänä. Hän on musisoinut erilaisissa tapahtumissa jo yli 20 vuotta.

Janne Immonen, 40, on muutenkin monen huulilla lähiviikkoina, sillä hän on mukana legendaarisen Diili-ohjelman uudella kaudella. Diili on nähtävissä Nelosella ja Ruudussa, aloitusjakso oli maanantaina 22. helmikuuta. Immonen on dynaaminen yrittäjä, varkautelaisen Condo Group Oy:n toimitusjohtaja, kirjailija ja business-valmentaja, jonka oma asenne on kantanut kohti unelmia.

Jätä kommentti