Pallopelit palaavat Varkaudessa syntysijoilleen

”Verkkopalloilun eli nykykielellä sanottuna tenniksen suosio lisääntyi 1920-luvun Suomessa. Myös Varkaudessa kiinnostuttiin uudesta lajista. Vuonna 1928 paikkakunnalle perustettiin Warkauden Verkkopalloklubi.”

”Tennis kiinnosti varkautelaisia. Vuoden 1935 keväällä Warkauden Verkkopalloklubissa oli jo 125 jäsentä.”

Tässä muutama lause kirjasta ”Tehtaan Klubilta Teollisuusklubille”, alaotsikolla ”Varkautelaisen klubitoiminnan kahdeksan vuosikymmentä (1919-1999)” – kirjan kirjoittajana Hannu Itkonen.

Mailapallopelien synnyinsijoille on tulossa padel, uusi mailapeli, jonka suosio on kasvanut ennätysvauhtia koko Euroopassa. Padel on helposti lähestyttävä, liikunnan iloa ja sosiaalisia elämyksiä tarjoava laji. Padel sopii liikuntamuodoksi junioreista senioreihin tarjoten kunnon kohenemisen lisäksi taktista ja teknistä haastetta harraste- ja kilpapelaajille.

Äänihaastattelussa Jaakko Ikonen Hukka-Pallo ry:stä ja lajista kiinnostunut Katja Sutinen.

Jätä kommentti