Animalistic-näyttely kertoo ihmisen suhtautumisesta eläimiin Varkauden taidemuseossa

Seinäjoella asuva kuvataiteilija, taidemaalari, valokuvataiteilija ja piirtäjä Minna Herrala on tuonut taidenäyttelynsä ”Animalistic” Varkauden taidemuseoon. Näyttelyssä on hänen piirustuksiaan ja pieniä installaatioita. Näyttely on esillä 2.5.2021 saakka.

Animalistic-sarjan piirustuksissa Herrala käsittelee sitä, miten kohtelemme eläimiä ja luontoa. Eläinetikkaan, ilmastonmuutokseen, ihmisten käyttäytymiseen ja ihmisten eriarvoistumiseen liittyvät kysymykset ovat hänen tuotannossaan keskeisiä. Taiteilija uskoo, että vaikeistakin asioista voi kertoa positiivisen, korjaavan sanoman kautta.

Äänihaastattelussa Minna Herrala kertoo näyttelystään ja ajatuksiaan ihmisen kaksijakoisesta suhtautumisesta eläimiin.

Jätä kommentti