Uusi kirjastokortti ja uusi tapa päästä sisään omatoimitilaan Leppävirralla

Leppävirran kunta järjesti viime syksynä valokuvakilpailun kirjastokortin uudesta kuvasta. Kunta lämpimästi kiittää kaikkia niitä valokuvaajia, jotka osallistuivat kilpailuun.

Osallistuneiden suuri määrä ja kuvien korkea taso kertovat vireästä valokuvaamisen harrastuksesta paikkakunnalla. Raadin tehtävä finalisteja valitessaan oli vaikea.

Yleisöäänestyksessä annettiin yli tuhat ääntä, joten kirjastokortti ja sen ilme kiinnosti kuntalaisia. Kulttuuri- ja vapaa-aikalautakunta päätti uudesta kuvasta joulukuussa, ja uusi kirjastokortti ja sen kuvaaja julkistettiin Lainan päivänä 8.2.2021 ja palkittiin 500 €:n palkinnolla. Leppävirran kunta julkisti uuden kortin ilmeen ja kuvaajan henkilöllisyyden klo 10.00 YouTube-videolla: : https://youtu.be/N9hoYtmif2w 

Kirjaston alakerran omatoimitilaan pääsee nyt joka päivä klo 7-21 omalla kirjastokortilla silloin, kun kirjasto on suljettu. Alaoven vasemmalla puolella on laite, joka lukee kirjastokortin viivakoodin. Kun asiakas on näppäillyt oman PIN-koodinsa, ovi avautuu. ​PIN-koodin saa asiakaspalvelusta.

Jätä kommentti