Savon Sampo messut siirtyvät keväälle 2022

Warkauden Nuorkauppakamari on perinteisesti järjestänyt erittäin suositun perhetapahtuman Savon Sampo -messut joka toinen kevät. Kuluva vuosi 2021 olisi ollut jälleen messuvuosi. Messukävijöiden ja näytteilleasettajien turvallisuus on kuitenkin korona-aikana tärkein prioriteetti. Vallitsevasta vakavasta ja epävarmasta koronavirustilanteesta johtuen messut on päätetty siirtää keväälle 2022.

  • Päätöksemme perua Savon Sampo messut tältä vuodelta oli vaikea, mutta ainoa oikea ratkaisu tässä hetkessä. Uskon sekä näytteilleasettajien että messukävijöiden olevan kanssamme yhtä mieltä siitä, että jokaisen terveys ja turvallisuus on etusijalla. Toivomme että keväällä 2022 kaikki ovat mukana tekemässä upeaa messutapahtumaamme, joka tuo iloa ja eloa Varkauden alueelle, kertoo messupäällikkö Miitta Murtoperä.
  • Savon Sampo -messuilla on pitkät perinteet Varkaudessa ja on erittäin ikävää, että messuja ei tänä keväänä voida tuttuun tapaan järjestää. Haluamme kuitenkin toimia vastuullisesti ja uskon, että saamme rakennettua ensi vuodelle todella hienon messutapahtuman. Warkauden nuorkauppakamarilla on suunnitteilla toisenlainen, vallitseviin olosuhteisiin paremmin sopiva tapahtuma tälle vuodelle ja kerromme siitä lisää, kun suunnitelmat tarkentuvat, sanoo Warkauden nuorkauppakamarin puheenjohtaja Marianne Lindroth.

Warkauden Nuorkauppakamari tiedottaa yllämainitusta uudesta tänä vuonna toteutettavasta tapahtumasta lehdistötiedotteiden lisäksi uudistuvilla internetsivuillaan, Facebook-sivuillaan sekä Instagramissa. Myös 2022 vuoden messuja aletaan järjestellä.

Jätä kommentti