Varkautelainen Janne Immonen mukana Nelosen Diilissä

Legendaarinen Diili tekee näyttävän paluun, kun hittisarja alkaa Nelosella ja Ruudussa maanantaina 22.2. kello 21. Ohjelman uudella kaudella legendaarisiin Diili-pomon saappaissa on Suomen suosituin radiojuontaja ja moninkertainen start up -yrittäjä Jaajo Linnonmaa.

Varkautelaisen Condo Group Oy:n toimitusjohtaja, business-konsultti, kiinteistösijoittaja, omakustannekirjailija ja Rock Your Day -mies, Janne Immonen, on mukana Nelosen Diili-ohjelman uudella kaudella.

”Janne on maailmalta oppeja kerännyt motivaatiopuhuja, omakustannekirjailija, hotellin omistaja ja suosittu tubettaja, jonka mainetta niittänyt slogan kuuluu ”Rock your day”.  Janne pyörittää menestynyttä kalustettujen asuntojen bisnestä ja suunnittelee uusia bisnesaluevaltauksia. Janne tunnustautuu Jaajon faniksi ja lähtee kilpailemaan täydellä teholla saadakseen unelmiensa työpaikan idolinsa rinnalla” kerrotaan Nelosen mediatiedotteessa. 

Ohjelmassa 14 piinkovaa ja persoonallista bisnesosaajaa kilpailee paikasta Jaajon start up -imperiumin kehitysjohtajana.

– Haluan löytää yritysteni kehitysjohtajaksi ihmisen, jolta voin kysyä neuvoa ja mielipiteitä mihin tahansa. Henkilön, jolla on uusia näkemyksiä ja ideoita. Kaikista eniten haluan löytää hyvän tyypin, jonka kanssa on kiva painaa duunia ja luoda menestyskonsepteja, Jaajo Linnonmaa sanoo.

Uudet Diili-kilpailijat ovat Bimbo Oy:stakin tuttu tapahtumayrittäjä Sointu Borg, Pieksämäeltä lähtöisin oleva rikoskirjailija ja toimittaja Heidi Holmavuo, Blokess-sketsiryhmästä tuttu somespesialisti Martin Kalliola, 18 ravintolaa Helsinki-Vantaan lentokentällä johtava Jenni Pirhonen, kunnallispolitiikassakin vaikuttava tuotepäällikkö Sebastian Franckenhaeuser, Rock your day! -sloganistaan tuttu motivaatiopuhuja ja yrittäjä Janne Immonen, sisustusarkkitehti Helena Hallanoro, markkinointiyrittäjä Petri Matero, kolmea hammaslääkärikeskusta pyörittävä Pasi Karjalainen, kuljetus- ja teknologia-alan yrittäjä Ariel Keisa, Helsingin yliopiston Tiedekulman operatiivinen johtaja Marko Loukaskorpi, markkinointivalmentaja Emma Kolppanen, hää- ja tapahtumasuunnittelija Taru Kaartinen sekä toimitusjohtaja Inka Isotalo, joka on aiemmin kiertänyt maailmaa muun muassa miehensä Mika Kallion asioidenhoitajana.

Jätä kommentti