Savon Sampo-messut 2021

Savon Sampo -messut järjestetään Varkaudessa joka toinen vuosi, edellisen kerran tapahtuma järjestettiin keväällä 2019. Jo perinteeksi muodostuneen ja erittäin suositun perhetapahtuman toteutuksesta vastaa Warkauden Nuorkauppakamari hyvässä yhteistyössä Varkauden kaupungin kanssa. 

Savon Sampo -messujen projektiryhmä on järjestäytynyt kuluneen syksyn aikana ja messujen suunnittelu sekä esiintyjien ja tapahtumapaikan kartoitus on jo aloitettu. Messut valmistaudutaan edelleen järjestämään vuonna 2021 koronatilanteen näin salliessa. Messukävijöiden ja näytteilleasettajien turvallisuus on korona-aikana messuryhmän tärkein prioriteetti jo tapahtumajärjestelyjen suunnitteluvaiheessa.

Savon Sampo- messujen ajankohta on perinteisesti ollut kevät, mutta tämänhetkisen tilanteen valossa näyttää, ettei messuja valitettavasti pystytä järjestämään maalis-huhtikuussa, vaan tapahtuma valmistaudutaan järjestämään joko kesällä tai alkusyksyllä. Tähän on päädytty, koska on valitettavan todennäköistä, ettei koronatilanne ehdi rauhoittua kevääseen mennessä tarpeeksi.

Tapahtuman näytteilleasettajapaikkojen myynti sekä tapahtuman markkinointi aloitetaan välittömästi, kun järjestämisen ajankohdasta saadaan lopullinen varmuus. Savon Sampo -tapahtuman projektiryhmä seuraa jatkuvasti THL:n julkaisemia ohjeistuksia, koronatilanteen kehitystä Suomessa sekä toimii ja tiedottaa näiden mukaisesti. 

Savon Sampo 2021 -messujen alustava teema on: ”Asu, harrasta ja voi hyvin Varkauden seudulla”.

Jätä kommentti