Relaxantti – Luotijuna – Pirteä suomi-dancehall julkaisu ulkona nyt

Spread the love

Relaxantti julkaisi uuden pirteän biisin syksyn keskelle tänään perjantaina 23.10. Löydät sen Spotifysta tämän linkin takaa: https://open.spotify.com/track/59VN9SRCjkybGqCsZ0Zm3D

Relaxantin uusi single Luotijuna kertoo tarinan liikkeellelähdöstä ja kovasta kyydistä. On aika avautua ja lähteä ulos maailmaan ja kokemaan. Vauhti on kovaa mutta nautinnollista. Kun tämän kaiken saa tehdä vielä hyvässä seurassa ei enempää voi toivoa! Ihminen joka nostaa sut joka kerta ylös pelkällä läsnäolollaan ansaitsee laulunsa. Kyydissä elämä maistuu paremmalta! Träkkiä kuljettaa positiivisen romanttinen sävy. Luotijuna edustaa soundillisesti modernia melodista Suomi-dancehallia sisältäen mausteita myös muista genreistä ja iskee niin klubilla kuin korvanapeistakin.

Biisin sävellys, sanat sekä tuotanto ovat tutusti Relaxantin omaa käsialaa. 

Artisti rakastaa erityisesti melodioita ja niiden sisältämää fiilistä

“Luotijuna on kesän julkaisujen jälkeen taas sitä energistä suomi-dancehallia joka antaa itelle ne meno fiilikset. Suomalaisena tekijänä musta on aina siisti pudottaa tietyllä tapaa epäsuomalaisen positiivisii juttuja. Tää fiilis tulee mun sielusta ja toivottavasti löytää kuulijansa syksyn keskellä.”

Julkaisijana toimii PUSKISTA jolta on nähty useita julkaisuja eri artistien osalta tänä vuonna ja lisää on tulossa!

Instagram @relaxantti_riddim

Puskista Facebook https://www.facebook.com/PuskistaProductions

Jätä kommentti