Kaikki synnit -sarjan toinen tuotantokausi Maximissa

Tv:stä tutun kotimaisen rikossarjan Kaikki synnit toinen tuotantokausi esitetään myös elokuvateattereissa ympäri maan. Torstaina 22.10. järjestettävässä tapahtumassa sarjan upouuden kauden kuusi jaksoa nähdään Varkauden elokuvateatteri Maximissa kahdessa osassa. Kolmen jakson jälkeen on n. 20 minuutin tauko, jonka päätyttyä esitetään loput kolme jaksoa.


Mika Ronkaisen ja Merja Aakon käsikirjoittaman ja Mika Ronkaisen ohjaaman Kaikki synnit -rikossarjan toisella kaudella palataan ajassa taaksepäin, vuoteen 1999. Lähestyvä vuosituhannen vaihde herättää huolta sekä maallistuneessa maailmassa että lestadiolaisessa Varjakassa, jossa aviopari löytyy kuolleena kotinsa keittiöstä. Tapausta alkaa tutkia Varjakan vanhempi konstaapeli Jussi Ritola, jota uuden ajan uhkakuvat eivät pelota. Rikostutkinta ajaa kuitenkin Ritolan vakaan elämän sekasortoon.
Pääosissa ovat mm. Matti Ristinen, Inka Kallén, Eeli Jurvelin, Ari Piispa, Jari Virman, Anne Nielsen, Laura Malmivaara, Milla Kangas, Risto Tuorila, Kreeta Salminen ja Johannes Holopainen.


Elisa Viihteen kaikkien aikojen katsotuimpien sarjojen joukkoon lukeutuva Kaikki synnit– sarjan ensimmäinen kausi sai ensi-iltansa Elisa Viihteen Aitiossa huhtikuussa 2019. Sarja palkittiin Göteborgin elokuvajuhlilla parhaasta käsikirjoituksesta.  Lisäksi yli kolmeenkymmeneen maahan myyty suosikkisarja kilpaili Zürichin festivaalilla parhaan tv-draaman palkinnosta ja oli valittuna Lyypekin filmijuhlilla ainoana suomalaisena sarjana edustamassa kiinnostavimpia pohjoismaisia sarjoja. Parhaillaan myös Ylen ohjelmistossa oleva sarjan ensimmäinen kausi keräsi kriitikoilta ylistäviä arvioita.

Kaikki synnit -sarjan uusi tuotantokausi Maximissa torstaina 22.10.  klo 17. Liput tapahtumaan ovat myynnissä.

Jätä kommentti