Sanoita surusi -kirja haluaa auttaa surevaa

Spread the love

Jokainen suru on uniikki – ainutlaatuinen. Varkautelaisen Johanna Elolan kirja Sanoita surusi julkistettiin keskiviikkoiltana 14.10. Täytettävä muistokirja kannustaa surevaa sanoittamaan omaa suruaan ja rohkaisee kertomaan tunteista – myös niistä, joista ei haluaisi puhua ääneen. 

Johanna Elolan kirja sisältää 128 sivua, 21 täytettävää kohtaa, neljä valokuvapaikkaa ja tyhjiä sivuja omille ajatuksille. Kirja on kuvitettu Sofia Amberlan viidellä uniikilla maalauksella. Johanna Elolan omia päiväkirjamerkintöjä kirjassa on yhteensä 39 ja ne toimivat peilinä surevalle ja auttavat oman surun sanoittamisessa. Osa kirjan tuotosta lahjoitetaan Käpy ry:lle.

Videojutussa haastateltavina kirjan tekijä, yrittäjä Johanna Elola ja Varkauden ev.lut. seurakunnan kirkkoherra Jarkko Piippo.

Jätä kommentti