Syys-Vekara -viikolla Varkauden Teatterilla tapahtuu

Vekkuli Eläimellistä menoa – ilmaiskonsertti koko perheelle on luvassa Varkauden Teatterilla

keskiviikkona 14.10. klo 10 ja lauantaina 17.10. klo 13 – tuolloin pidetään kivaa yhdessä.  Luvassa on hyvää mieltä, musiikkia ja eläimellistä menoa teatterillisessa ympäristössä.

Estradilla on koko Varkauden Teatterin taitava näyttelijäkaarti vahvistettuna muutamalla musikaalisella kaverilla teatterin omasta henkilökunnasta. Kapellimestarina toimii Sami Ruutiainen.

Konsertissa kuullaan ja leikitään mm.  kappaleet Leijonan metsästys, Itikan sitikka ja Viimeinen mammutti. Orkesterisssa soivat niin ukulelet ja tamburiinit kuin quirot ja marakassitkin.

Jussi, Marja, Myy, Sami, Markku, Kari, Jukkis, Isa, Pietari, Jani ja Ville-Veikko kutsuvat kaikki viettämään riemukasta Syys-Vekara -päivää kanssaan Varkauden Teatterille.


Konsertin arvioitu kesto on n. 40 minuuttia, väliaikaa ei ole.

Konsertti toteutetaan yhteistyönä Vekara-Varkauden kanssa ja liput ovat ilmaisia. Katsojien tarvitsee vain varata paikkaliput teatterin lippumyymälästä, puh. 044 364 8830 tai myynti@varkaudenteatteri.fi.

HUOM! Salin paikkaluku on pudotettu puoleen ja päällysvaatteet voi ottaa mukaan teatterisaliin. Ennen konserttia tarvitseville jaetaan ilmaiset kasvomaskit.  Teatterilla on saatavilla sekä lasten- että aikuistenkokoisia maskeja.

Jätä kommentti