Kirjallisuusilta esitteli kolme erityyppistä teosta

Spread the love

Torstaina 23.9. kirjallisuusilta Warkauden Klubilla esitteli uutuuskirjat Taistelevat metsot, Paperi – lalivit ja Tapsa – koko kansan reissumies. Vastaavanlainen kirjallisuusilta on Kuopiossa perjantaina 25.9. ja tapahtumapaikkana Ravintola Sampo. Tapahtuman järjestäjinä toimivat Rosebud-nettikirjakauppa, Aviador Kustannus ja Warkauden Klubi.

Jouni Tossavaisen uutuusromaani Taistelevat metsot kuvaa Ferdinand von Wrightin elämää ja hänen tärkeimmän maalauksensa syntytarinaa. Hannu Ignatiuksen ja Tomi Lindblomin kirjassa Tapsa – koko kansan reissumies suomalaiset muistelevat kohtaamisiaan karismaattisen ja kansanomaisen Rautavaaran kanssa. Lauri Hein esikoisteos Paperi – lalivit pohtii luontoa, ihmistä ja aikaa. Illan musiikkitarjonnasta vastasi Faarao Pirttikangas Suomi-blues-osastollaan.

Videojutussa haastateltavana kirjailija Jouni Tossavainen, kirjailija Lauri Hei lukee otteita esikoisteoksestaan, Faarao Pirttikangas musisoi ja kustantaja Vesa Tompuri kertoo kirjasta Tapsa – koko kansan reissumies.

Jätä kommentti