Sote-johtajan virka avataan uudelleen haettavaksi

Varkauden kaupungin sosiaali- ja terveysjohtajan virka avataan haettavaksi uudelleen. Kaupunginhallitus käsittelee asiaa kokouksessaan 5.10. Virkaa 21.9. mennessä hakeneet huomioidaan uudessa haussa.

Kiinnostuksensa ilmaisseen 14 hakijan joukossa oli runsaasti toivottua osaamista ja kokemusta. Tiistai-iltapäivänä kokoontunut valintatyöryhmä päätyi kuitenkin jatkamaan hakuaikaa, jotta mukaan hakuun saataisiin vielä laajempi ja monipuolisempi joukko hakijoita.

Kaupunginhallitus täydensi valintatyöryhmää maanantaisessa kokouksessaan. Valtuuston puheenjohtajan Pia Hedmanin luotsaamaan ryhmään kuuluvat kaupunginhallituksen puheenjohtaja Timo Suhonen, varapuheenjohtaja Kati Hynninen ja II varapuheenjohtaja Risto Eklund sekä kaupunginvaltuuston varapuheenjohtaja Risto Husu ja II varapuheenjohtaja Matti Semi.

Valintatyöryhmässä ovat mukana myös kaupunginjohtaja Hannu Tsupari, palvelualuepäällikkö Riitta Mentula ja ylilääkäri Maaret Herranen. Ryhmän työskentelyä koordinoi henkilöstöjohtaja Nina Holopainen.

Yksi kommentti artikkeliin ”Sote-johtajan virka avataan uudelleen haettavaksi”

Jätä kommentti