Varkauden sote-johtajan virasta kiinnostunut 14 henkilöä

Varkauden kaupungin sosiaali- ja terveysjohtajan viran hakuaika päättyi 21.9. iltapäivällä. Määräaikaan mennessä virkaan tuli 14 hakemusta.

Virkaa ovat hakeneet: hallintotieteiden maisteri Mirja Ahoniemi (Jyväskylä), lääketieteen lisensiaatti Kari Jaakkola (Rautalampi), kasvatustieteen maisteri Pauli Karihtala (Koria), yhteiskuntatieteiden maisteri Karin Karjalainen (Pieksämäki), lääketieteen tohtori Minna Karpansalo (Kuopio), terveystieteiden maisteri Reetta Kettunen (Varkaus), terveystieteiden maisteri Salli Koiramäki (Jyväskylä), sairaanhoitaja YAMK Tanja Koivisto (Rovaniemi), terveystieteiden maisteri Anna-Maija Kääriäinen (Helsinki), hallintotieteiden maisteri Anne Lähde-Säteri (Tampere), terveyshallintotieteen maisteri Birgitta Niskanen (Tampere), tekniikan tohtori Jori Reijula (Kuopio), valtiotieteiden maisteri Sabah Samaletdin (Kauniainen) ja valtiotieteiden maisteri Marko Timonen (Helsinki).

Rekrytointiprosessista vastaa kaupunginhallituksen nimeämä valintatyöryhmä, jonka puheenjohtajana toimii valtuuston puheenjohtaja Pia Hedman. Valintatyöryhmä koostuu keskeisistä luottamushenkilöistä sekä sosiaali- ja terveystoimen viranhaltijoista. Työryhmässä ovat mukana myös kaupunginjohtaja Hannu Tsupari ja henkilöstöjohtaja Nina Holopainen.

Työryhmä kokoontuu tiistaina 22.9. ja päättää prosessin jatkosta.

Jätä kommentti