Kirjallisuusillat Varkaudessa ja Kuopiossa

Nettikirjakauppa Rosebud, Aviador Kustannus ja Warkauden Klubi järjestävät yhteistyössä kirjallisuusillat Varkaudessa ja Kuopiossa. Warkauden Klubilla tapahtuma on torstaina 24.9. klo 18 ja Kuopiossa perjantaina 25.9. klo 18, paikkana Ravintola Sampo. Kirjallisuusilloissa esittelyssä on kolme uutuusromaania.

Tapsa – Koko kansan reissumies -kirja julkistetaan Varkauden ja Kuopion tilaisuuksissa. Hannu Ignatiuksen ja Tomi Lindblomin kirjassa suomalaiset muistelevat kohtaamisiaan karismaattisen ja kansanomaisen Rautavaaran kanssa (Aviador 2020).

Jouni Tossavaisen uutuusromaani Taistelevat metsot kuvaa Ferdinand von Wrightin elämää ja hänen tärkeimmän maalauksensa syntytarinaa. (Aviador 2020).

Lauri Hein esikoisteos Paperi – lalivit pohtii luontoa, ihmistä ja aikaa. Hyväntuulisten runojen kieli on yhtälailla kokeilevaa ja säännösteltyä kuin leikkisääkin. (Poesia 2020). Kirjallisuusiltojen musiikkitarjonnasta vastaa Faarao Pirttikangas ja Kuopion tilaisuuden juontajana toimii Olavi Rytkönen. Iltoihin on vapaa pääsy maksimissaan 50 henkilölle, suolaista ja makeaa purtavaa on tarjolla maksullisesti. Kirjallisuusiltoihin ilmoittautumiset: teemu.kantonen@gmail.com tai puh. 044 3250900.

Jätä kommentti