Varkauden Vetovoimakeskus muuttaa liikennejärjestelyjä

Keväällä 2017 käynnistetty Varkauden kaupungin Vetovoimakeskus -aluekehityshanke etenee, infran
rakentaminen on loppusuoralla ja lähitulevaisuudessa valmistuu Osuuskauppa PeeÄssän Prisma.
Suunnittelualue on noin 13,7 hehtaarin maa-alue Joutenlahdessa, Varkauden kaupungin keskustassa. Alue sijaitsee valtatien 5 varressa, valtatien ja Jäppiläntien eritasoliittymän välittömässä läheisyydessä. Hankkeen tavoitteena on synnyttää alueelle vetovoimainen keskus, joka muodostuu toiminnasta tai rakennuksen/rakennusten, rakennelmien ja piha-alueiden muodostamasta kokonaisuudesta. Hypermarketin rinnalle tulevaan elämyskeskukseen suunnitellaan tiedekeskusta ja muita vapaa-ajan ja matkailun palveluja.

Vetovoimakeskus-hankkeen osalta tulee muutoksia liikennejärjestelyihin. Hankkeen nykyisestä tilanteesta kerrottiin mediatilaisuudessa tiistaina 8.9. – videojutussa asiasta kertovat Vetovoimakeskus-hankkeen ohjausryhmän puheenjohtaja Pia Hedman, Varkauden kaupungin kaupungininsinööri Jani Viljakainen ja hankkeen projektipäällikkö Tuula Kokkonen.

Jätä kommentti