HOPE – TOIVO -näyttely Varkauden kirjastossa

Varkaudesta syntyisin oleva kuvataiteilija Tarja Wallius työskentelee projektinomaisesti ja teoksissaan
hän käyttää pelkästään kierrätettyjä ja löydettyjä materiaaleja. Valmiiden tilateosten taustalla on usein
taiteilijan muistot ja kuullut tarinat.

Tarja Walliuksen juhlanäyttely Varkauden kirjaston toisen kerroksen näyttelytilassa koostuu kuudesta isosta tilateoksesta vuosilta 2000-2020. Kyseessä on Varkauden taidemuseon Pop up -näyttely. Teokset edustavat taiteilijan taideprojekteja koti- ja ulkomailla. Näyttely on saanut nimensä, ”HOPE – TOIVO” lentoinstallaatiosta, joka liittyy sukuhistoriaan. Näyttelyn otsikkoteos ottaa vierailijan vastaan toisen kerroksen tasanteella. Näyttely on esillä 5.9.-29.10.2020.

Videohaastattelussa kuvataiteilija Tarja Wallius kertoo lisää.

Jätä kommentti