Valokuvauskilpailu – uusi kuva Leppävirran kirjastokorttiin

Leppävirran kirjastokorttiin etsitään uutta valokuvaa kilpailun kautta. Valokuva voi olla käsitelty, yhdeltä kuvaajalta saa olla enintään kolme ehdotusta ja valokuvan aiheen täyttyy olla Leppävirralta. Kuvaajan täytyy olla leppävirtalainen. Kuva tulee kirjastokorttiin, jonka koko on L85 mm x K54 mm. Kuvat lähetetään JPEG-muodossa, jossa pisin sivu on 1920px korkea/leveä.

Kuvat toimitetaan 20.10.2020 mennessä liitetiedostona osoitteella ann-mari.karvinen@leppavirta.fi

Myöhästyneitä ei oteta huomioon. Kuvan tai kuvien lisäksi viestissä täytyy olla lähettäjän nimi ja yhteystiedot. Raati arvioi saapuneet ehdotukset ja valitsee kuusi kuvaa, joista kuntalaisten on mahdollista äänestää suosikkiaan. Kuvaajan nimi paljastetaan vasta voittajakuvan löydyttyä. Valittu kuva palkitaan rahapalkinnolla. Uusi kirjastokortin kuva julkaistaan Lainan päivänä 8.2.2021.

Kuvat toimitetaan 20.10.2020 mennessä liitetiedostona osoitteella ann-mari.karvinen@leppavirta.fi

Myöhästyneitä ei oteta huomioon. Kuvan tai kuvien lisäksi viestissä täytyy olla lähettäjän nimi ja yhteystiedot. Raati arvioi saapuneet ehdotukset ja valitsee kuusi kuvaa, joista kuntalaisten on mahdollista äänestää suosikkiaan. Kuvaajan nimi paljastetaan vasta voittajakuvan löydyttyä. Valittu kuva palkitaan rahapalkinnolla. Uusi kirjastokortin kuva julkaistaan Lainan päivänä 8.2.2021.

Jätä kommentti