Suomi onkii -tapahtuma lauantaina 29.8.

Suomi onkii -tapahtumia vietetään lauantaina 29.8. – päivä on  Suomen luonnon päivä. Myös Varkaudessa kyseisenä päivänä on klo 11-15 koko perheelle suunnattu onkitapahtuma, jonka järjestävät paikallinen kalastusseura VaPa Varkaus ry ja Etelä-Savon Vapaa-ajankalastajat . Tapahtuman keskuspaikkana on Hertunrannan Rantatori.

Onkitapahtumalla opastetaan vastuulliseen kalastamiseen ja tapahtumapaikalta voi lainata välineet onkimiseen. Tarjolla on ohjattua ongitusta, tietoa kalastuksesta ja hyvä mahdollisuus tutustua paikalliseen kalastusseuratoimintaan. Lapsille sekä nuorille on luvassa mukavaa ohjelmaa – esimerkiksi Fisuun Kätköjahti.  Ja jaossa on myös kilpaonkilaitteita. Suomi onkii -tapahtuma liittyy Suomen Vapaa-ajankalastajien Keskusjärjestön 20-vuotisjuhlavuoden toimintoihin.

Jätä kommentti