Varkauden Kalakunkuiksi Immonen ja Lehtosaari

Street fishing on jo usean vuoden ajan tuonut rentoja kalastuskilpailuja aivan kaupunkien keskustojen tuntumaan. Kilpailussa kalastetaan kahden hengen joukkueena ja parit pyrkivät saamaan saaliikseen mahdollisimman monta senttiä yhteispituutta neljällä eri lajia olevalla kalayksilöllä. Varkaudessa Street fishing -kalastuskilpailu järjestettiin perinteisesti Hertunrannan tuntumassa, järjestäjinä paikallinen kalastusseura VaPa Varkaus ry ja valtakunnallinen Suomen Vapaa-ajankalastajien Keskusjärjestö ry (SVK).

Street fishing -katukalastuskisassa Varkauden Kalakunkuiksi tuli Parivaljakko Mika Immonen ja Sirpa Lehtosaari – saaliskalojen yhteispituus oli 114 cm. (Kuva: Janne Tarkiainen)

Äänihaastattelussa Suomen Vapaa-ajankalastajien Keskusjärjestö ry:n kalatalousasiantuntija Janne Tarkiainen.

Jätä kommentti