Street fishing-kalastuskisa torstaina 27.8.

Oletko sinä Varkauden Kalakunkku? Perinteinen, ”matalan kynnyksen” Street fishing -katukalastuskisa järjestetään Varkaudessa torstaina 27.8. alkaen klo 17 keskuspaikkana Hertunrannan rantatori. Kisan järjestää paikallinen VaPa Varkaus ry ja Suomen Vapaa-ajankalastajien Keskusjärjestö ry.

Street fishing on jo muutaman vuoden ajan tuonut rentoja kalastuskilpailuja urbaaniin ympäristöön aivan kaupunkien keskustojen tuntumaan. Kilpailussa kalastetaan kaverin kanssa eli kahden hengen joukkueena. Parit pyrkivät saamaan kasaan mahdollisimman monta senttiä yhteispituutta neljällä eri lajia olevalla kalayksilöllä.

Homma toimii kaikille ikään ja sukupuoleen katsomatta. Koska mukaan halutaan myös mahdollisimman paljon lapsia ja nuoria, jokainen vuonna 2002 tai myöhemmin syntynyt osallistuu ilmaiseksi ja saa vielä viisi lisäsenttiä joukkueensa lopputulokseen. Kaikki tarkemmat tiedot löydät sivuilta: www.fisuun.fi/streetfishing2020

Kilpailussa saadut kalat voi joko tuoda kisakeskukseen kisan jälkeen tai ne voi halutessaan vapauttaa mittalaudalta kuvaamisen jälkeen. Street fishing -kilpailussa palkitaan kolme parasta joukkuetta. Lisäksi voittaja julistetaan kaupungin Kalakunkuksi 2020.

Jätä kommentti