Apua arjen poikkeustilanteessa -puhelinpalvelu päättyy

Maanantaista 3.8.2020 alkaen Apua arjen poikkeustilanteessa -puhelinpalvelua ja asiointiapua ei ole enää käytössä rajoitustoimien purkamisen vuoksi.Puhelinnumeroon 044-444 2465 voi kuitenkin olla edelleen yhteydessä, mikäli on asiointiavun tarvetta korona-altistuksen tai koronaan sairastumisen vuoksi.

Varkauden kaupunki avasi Apua arjen poikkeustilanteessa -palvelun koronaviruspandemian vuoksi kuntalaisten tukemiseksi poikkeuksellisessa tilanteessa. Palvelua toteutettiin Varkauden kaupungin henkilöstön omana työnä. Normaaliolojen palautuessa palvelun järjestäminen ei ole enää tarpeellista.

Tarvittaessa koronatilanteen niin edellyttäessä Varkauden kaupunki käynnistää vastaavan palvelun uudelleen.

Mikäli kuntalaisella on tuen tarvetta taloudellisen selviytymisen vuoksi, hän voi olla yhteydessä Kelaan perustoimeentulotukiasioissa ja Varkauden kaupungin sosiaalityöhön täydentävän toimeentulotuen tai arjessa selviytymisen asioissa.

Jätä kommentti