Vekkuleja ajeluja katujunalla

Taidekeskus Väinölä Varkaudessa on ottanut kesäohjelmaansa Kalakukko-katujunalla vekkulit ajelut, joilla oppaan johdolla iloisella ja hyvällä mielellä huristetaan läpi Varkauden lorutellen. Nyt heinäkuun lopulla ajelut ovat tiistaisin ja keskiviikkoisin. 

Samaten tiistaisin ja keskiviikkoisin Kalakukko-katujuna tutustuttaa tunnin mittaisella, opastetulla kierroksellaan Varkaudessa kuvanveistäjä Taru Mäntysen teoksiin. Kalakukko-katujunan kierrokset vekkuleille ajeluilla ja veistoskierroksille käynnistyvät Taidekeskus Väinölän pihapiiristä. Lähtöajankohdat selviävät osoitteesta: http://taidekeskusvainola.fi

“Iloa – toivoa – naivistit Varkaudessa” – valtakunnallinen, 60 taiteilijan suurnäyttely on Taidekeskus Väinölässä esillä 22.8. saakka. Ja Wäinölä Areenalla on tulossa vuorovaikutuksellinen keskustelutilaisuus “Warkauden vuosikymmenet” torstaina 23.7. Tuolloin Varkauden vaiheita muistellaan yhdessä Hannu Itkosen ja Antti Ahon kanssa. 

Taidekeskus Väinölän kesäohjelmaan kuuluvat myös yläkerrassa tiistaisin aamupäivällä tapahtuvat nukketeatteriesitykset toteuttajanaan Marja-Muusa Hämäläinen

Jätä kommentti