Leppävirran kirjastoauto Tildan reitteihin muutoksia

Kirjastoauto Tilda aloittaa korona- ja kesäseisokin jälkeen liikennöinnin 27.7. Reittejä on jonkin verran muutettu. Suurin muutos on Kotalahti – Oravikoski – Paukarlahti –alueella, jossa ajetaan nyt aiemman tiistain sijaan parittoman viikon keskiviikkoina. Sorsakoskella kirjastoauto kiertää parillisen viikon keskiviikkoina.

Kirjastoauto käy edelleen kyläkouluilla joka viikko, joten Timolassa, Sorsakoskella, Oravikoskella, Konnuslahdessa ja Kurjalassa kyläläiset voivat asioida koulupysäkeillä viikoittain iltareittien lisäksi.

Muutamia pysäkkejä on lakkautettu ja pysähdysaikoja on muutettu. Kirjastoauton uudet aikataulut ja pysäkit voi tarkistaa kirjaston kotisivuilta https://leppavirta.finna.fi/themes/custom/files/kirjastoauton_aikataulu.pdf

Aikatauluja on saatavana paperisena kirjastosta ja kirjastoautosta. Aikataulut ovat nähtävillä myös kirjastoauton pysäkeillä.

Jätä kommentti